A més dels seus estudis, l' Èlia practica ioga des dels setze anys i al 2004 realitza la formación de professors de Hatha Ioga al Sivananda Vedanta Center a l' India. Sempre que es possible li agrada combinar la seva carrera professional amb l'ensenyança de dansa, ioga i moviment.

Professionalment ha treballat amb  companyies, coreògrafs i artistes com   Sasha Waltz & Guests , La Veronal, Gelabert-AzzopardiÀlex Rigola, Romeo CastellucciMaura Morales, Gustavo Ramirez, Lanònima Imperial, Toula Limnaios, Stopgap Dance CompanyEls Comediants entre d'altres, i ha actuat lamb ells arreu del món.

Ha participat també en molts altres projectes independents incluent video dansa, instalacions, videoclips o fotografia com a intèrpret, coreògrafa o assistent de moviment.

Cofundadora d' HOTEL – col·lectiu escènic

                www.hotelescenic.com

 

Per projectes i consultes per favor clica aquí.

Nascuda a l'abril de 1985, l' Èlia Lopez decobreix la seva passió i amor per la dansa als cinc anys. Estudia dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona.  Per continuar els seus estudis, viatja per Europa participant a tallers i cursos de professors internacionals de renom. 

Elia Lopez dance contemporary dancer

elia lopez contemporary dancer yoga dance